Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

2020. 12. 13. 02:03:32
Tengerimalac gondozás: öt tipp az egészség megőrzéséhez Boldog kis tengerimalacodnak mindenkor hozzá kell férnie a vízhez és a szénához. Biztosítania kell számukra, kifejezetten nekik készült minőségi ételeket is . Nem azért, mert válogatósak, de például jó C-vitamint tartalmazó ételt adni, mert ugyanúgy, mint az emberek, a tengerimalacok teste sem termeli azt. Minden bizonnyal hálásak lesznek, ha napi adag ízletes friss zöldséget is adsz nekik! :)
2020. 11. 29. 20:43:48
Téli vadmadáretetés: Mivel, és hogyan etessünk? Hazánkban az etetési időszak fő szezonja, az első fagyok beköszöntétől (novembertől) ezek tartós megszűnéséig tart. Szerencsére Magyarországon, továbbra sincs szükség az egész éves madáretetés bevezetésére, így a költési időszak kezdetével, legkésőbb április közepén fejezzük be a kert madarainak etetését.
2020. 09. 21. 14:18:36
Milyen szűrőt válasszunk az akváriumba?

Az első és legfontosabb szűrőanyag amiben két szűrési folyamat  egyszerre egy időben képes megvalósulni, a mechanikai és a biológiai! Felmerül benned a kérdés vajon melyik mire való. De még mielőtt erre kitérnénk fontos megemlíteni hogy a megfelelő vízminőség és az abban lévő életminőség akkor lehet csak teljes ha ehhez a növényeinknek  minden feltétel biztosított! Tehát, többféle szűrőrendszer létezik, de én most alapvetően a két legfontosabb szűrési lehetőséget szeretném Neked megmutatni.

2020. 09. 21. 14:17:51
Miért remeg az idős kutya lába?

Ahogy mi emberek idős korunkra veszítünk vitalitásunkból, úgy a kutyák teste is elhasználódik, fokozatosan leépül. Izomsejtjei csökkennek, szervi elégtelenségek lépnek fel, ízületei elhasználódnak és általánosságban elmondható, hogy a kutya legyengül. Amennyiben korosodó kutyusunknál lábremegést tapasztalunk nagy valószínűség szerint elérkezett az idő, amikor már külsőségeiben is megmutatkozik kedvencünk életkora.